Pereg

Coaching

In de personal coaching richten we ons op je innerlijke groei en ontwikkeling van jouw als persoon. We zoomen in op mogelijkheden en talenten. Ik (Nathalie) nodig je uit en inspireer je om vanuit volle overgave te leven en je bewustzijn te vergroten. We onderzoeken hoe jij open en in contact met diverse personen in je omgeving kan communiceren.  

Ik werk in de coaching onder andere met zelfonderzoek en overdracht, de invulling van het nu met ervaringen uit je verleden. Ervaringen en overtuigingen die je projecteert op nieuwe situaties in je leven. We kijken naar hoe deze ervaringen en overtuigingen een open en natuurlijke manier van contact maken in de weg staan. We gaan werken aan het creëren van een ‘open mind’, een manier van leven en reageren waarin jij jezelf losmaakt van eerder opgedane ervaringen en overtuigingen. Jij jezelf de mogelijkheid biedt om ongeacht de situatie vrij en onbevangen te kunnen reageren.


Verder maak ik gebruik van toepassingen uit de Zijnsorientatie en de Boeddhistische Psychologie. Zijnsorientatie richt zich op vrede kunnen hebben met wat er op dit moment is en er niet aan te proberen te ontsnappen. Zo wordt er gekeken welke technieken jij gebruikt om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Het gaat niet om een verbeterde versie van jezelf. Het gaat om te worden wie jij eigenlijk bent en daarmee te kunnen leven. 

In de Boeddhistische Psychologie ligt de nadruk op introspectie (=zelfonderzoek) het verkennen van je innerlijke wereld waardoor jij jezelf (beter) leert kennen. Het geeft je inzicht in je gedachten en je gevoelens. Hoe jij denkt over jezelf, welke woorden jij gebruikt en welk gedrag jij vertoont. Het geeft je de mogelijkheid je innerlijke processen te bekijken, waarvan jij je voorheen wellicht niet bewust was. Wie jij bent wordt niet bepaald door de buitenwereld of gebeurtenissen in je leven. Jij bent zelf de persoon die bewust kan kiezen om geen speelbal te worden van je emoties of je gedachten. De technieken vanuit de Boeddhistische Psychologie ondersteunen je in dit proces van zelf onderzoek.

Ook zet ik zo nu en dan het Transformatiespel, beelden en verhalen in om meer duidelijkheid te geven omtrent je vraag en de situatie waarin jij je nu bevindt. Met het Transformatiespel wordt je vraag, je overtuigingen en je dilemma's op vier niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) onder de loep genomen. De symboliek van de beelden, omgeving, voorwerpen en personen geven inzicht in je huidige situatie en hoe jij reageert. Ze brengen je in contact, met verleden, heden en toekomst. Waar ben je geweest, waar ben je nu en waar wil je heen?


Interesse?

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Tarief:

Coachingsessie van 60 minuten - €70- of 90 minuten €95,-

Contact:

Interesse in een Afspraak, stuur dan een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24u een reactie.

Recentie Aileen Out

'Ik zie het als een bijzondere ervaring wat (in mijn ogen) iedereen eens gedaan zou moeten hebben' meer...

Interesse in Personal Coaching?

Mail voor een gratis kennismakingsgesprek.

Tarief: 60 min. - €60,- of 75 min. €75,-

Contact:  info@pereg.nl