Pereg

Recensie Aileen Out

Het Transformatie spel
Ik heb Nathalie leren kennen als een collega, en dus niet meteen als coach. Door haar spirituele kijk op het leven en haar mensgerichte houding viel zij mij meteen op binnen de ambtelijke organisatie waarin wij werkten. Wanneer je met haar praat kijkt en luistert ze écht naar je. Ik was dan ook heel blij dat zij met mij een coachend gesprek aan wilde gaan waarbij het transformatie spel centraal staat.
 
Tot de dag van het gesprek had ik nog nooit van het Transformatie spel gehoord. Voor mij leek het in eerste instantie op een bordspel, een soort ganzenbord zonder ganzen. Nathalie heeft mij gedurende het spel verteld wat alles betekende en ik zat er al snel ''in''. Door het stellen van een centrale vraag komen er gedurende het spel diverse 'kleine' antwoorden tevoorschijn. Het was voor mij bijzonder om te ervaren dat deze kleine antwoorden een reflectie vormen van jezelf. Ik kreeg als het ware een spiegel voor mij. Het spel liet mij ook inzien dat er geen kant-en-klare antwoorden zijn, maar dat goed naar jezelf kijken je in het leven verder kan helpen. Voor veel mensen klinkt dit bekend; het leven is immers niet zwart-wit maar meestal grijs. En het mooie is dat dit spel je (in een tijd waarin alles snel gaat) bewust maakt van het hier en nu, en van vooral je bewustzijn. De open houding waarmee Nathalie met dit spel om gaat versterkt het gevoel van bewustzijn. Ze oordeelt niet en laat je vooral nadenken over wat de kaarten kunnen betekenen voor jou. Ze geeft daarbij suggesties en weet je geest te 'kietelen' met vragen waar je over na gaat denken.
 
Aan het einde van de avond was ik, om eerlijk te zijn, enorm moe maar zeer voldaan. Het vergt veel concentratie en emotie maar geeft ergens ook rust. Het voelde daarom ook als een cadeautje om dit te mogen meemaken. Ik zie het als een bijzondere ervaring wat (in mijn ogen) iedereen eens gedaan zou moeten hebben.

 

Aileen Out

Interesse in Personal Coaching?

Mail voor een gratis kennismakingsgesprek.

Tarief: 60 min. - €60,- of 75 min. €75,-

Contact:  info@pereg.nl