Pereg

Klankheling

 

IMG 20200417 105347 paintKlank is het eerste wat we ervaren in de buik van onze moeder en het laatste dat we waarnemen wanneer we onze laatste adem uitblazen. Klank is vibratie en wij mensen bestaan voor het grootste deel uit water. De vibratie van geluid is als de rimpeling van water. Een sterk centrum dat naar de randen  steeds meer verdwijnt. Dit is hoe klank door ons lichaam heen beweegt.

Tijdens een Paqo initiatie toonde geluid zich aan mij. Op de achtergrond hoorde ik een hond blaffen, het was alsof iets het blaffen vetraagde en zo kon ik alle geluidsvibraties horen waaruit het was opgebouwd. De spirits zeiden tegen mij, in de tussen frequenties van het geluid liggen pijn, emoties en herinneringen opgeslagen. Vibraties komend van het hart zorgt ervoor dat ze het lichaam verlaten.

Sessie
Tijdens een klankhealing stem ik af op je hart/ziek en laat de woorden en geluiden vanuit mijn hart komen. Deze woorden en klanken kunnen diepe heling geven en oude herinneringen naar boven brengen. Waar ze kunnen oplossen zoals de rimpeling van water. De woorden en klanken zijn voor iedere anders. Ik noem het de stem van het hart, de taal van de ziel. 

Locatie: Online via zoom
Duur: 60 minuten
Bedrag: E85