Pereg

Coaching, Massage en Yoga

Yoga

 

DSC 1798 4In de yoga werk ik graag een-op-een. Een mooie manier om stil te worden, jezelf te voelen, waar te nemen en van daaruit te handelen. Ik werk vanuit de transformatieve en therapeutische yoga, beide vormen van hatha yoga. Waarin je door meditatie, lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingsoefeningen (pranayama) kijktnaar de blokkades die jij persoonlijk in je lichaam hebt en emotioneel voelt. Door de houdingen en ademhaling werk je aan oplossen en laten doorstromen van (vastzittende) energie.

Heb je interesse en wil jij dit persoonlijk ervaren maak dan een afspraak voor een privé les.
 

Privé les of therapeutische yoga

In een privé les of theapeutische yoga kijken we samen waar je grootste aandachtspunt ligt op dit moment. Yoga kunnen we inzetten om onszelf te ondersteunen in periode van depressie, burn-out, angst of andere zaken waar we tegenaan lopen in ons leven. Ook als je de behoefte voelt om meer stil te staan bij jezelf, meer contact wil maken met je lichaam. 

Vanuit je behoefte kiezen we de asanas en de meditaties die passen bij je huidige situatie.  Als je yoga zelf thuis wilt beoefenen, dagelijks of meedere malen per week kun je ervoor kiezen een 4-rittenkaart te nemen. Zo kunnen we samen een set van houdingen/ meditaties uitzoeken die je thuis kunt beoefenen. Eens in de week/ twee/ drie weken kun je terugkomen om samen op de houdingen/meditaties in te gaan en deze eventueel aan te passen. Ik nodig je uit....

Locatie:   
Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Kosten:   
€75,-- voor 90 minuten, 
4-rittenkaart van 90 minuten €260,--

Afspraak: Bel 06-14421554 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24u een reactie.


* Rittenkaart is 6 maanden geldig 

 

Reacties Yoga retraite/ individuele yoga