Pereg

Yoga

 

DSC 1798 4Yoga is een van de mooiste manieren om de stilte in onszelf te horen, voelen en toe te laten. De houdingen bereiden je voor op de stilte en het gevoel van eenheid die je kan waarnemen in alle houdingen en in de meditatie. Een diepe rust en vertrouwen kan over je heen komen en maakt het mogelijk om vanuit hier te handelen en te leven.
Mijn lessen zijn een combinatie van de transformatieve yoga, yin yoga en therapeutische yoga, een combinatie van hatha en yin yoga. Door de meditatie, lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingsoefeningen (pranayama) kun je blokkades die jij persoonlijk in je lichaam hebt en emotioneel voelt waarnemen. Met de houdingen en ademhaling werk je aan oplossen en laten doorstromen van de blokkades (vastzittende energie).

 

Online yogales via Zoom

Drie keer per week kun je online een meditatieve yin yoga les volgen van 60 minuten. Je kunt de les live volgen of als dat niet lukt op een later moment wanneer het je schikt. Alle lessen worden opgenomen. 
Data: dinsdag 19u, donderdag 15u, zaterdag 13u
Kosten: lose les E6, drie lessen per week E15
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-14421554

Privé les of therapeutische yoga (nu online via Zoom)

In een privé les of theapeutische yoga kijken we samen waar je grootste aandachtspunt ligt op dit moment. Yoga kunnen we inzetten om onszelf te ondersteunen in periode van depressie, burn-out, angst of andere zaken waar we tegenaan lopen in ons leven. Ook als je de behoefte voelt om meer stil te staan bij jezelf, meer contact wil maken met je lichaam. 

Vanuit je behoefte kiezen we de asanas en de meditaties die passen bij je huidige situatie.  Als je yoga zelf thuis wilt beoefenen, dagelijks of meedere malen per week kun je ervoor kiezen een 4-rittenkaart te nemen. Zo kunnen we samen een set van houdingen/ meditaties uitzoeken die je thuis kunt beoefenen. Eens in de week/ twee/ drie weken kun je terugkomen om samen op de houdingen/meditaties in te gaan en deze eventueel aan te passen. Ik nodig je uit....

Locatie:   
Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Kosten:   
€75,-- voor 90 minuten, 
4-rittenkaart van 90 minuten €260,--

Afspraak: Bel 06-14421554 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24u een reactie.


* Rittenkaart is 6 maanden geldig 

 

Reacties Yoga retraite/ individuele yoga