Pereg

Coaching, Massage en Yoga

Yoga

 

DSC 1798 4In de yoga werk ik graag een-op-een, kleine groepen of met intensives. Mooie manieren om stil te worden, onszelf te voelen, waar te nemen en van daaruit te handelen. Ik werk vanuit de transformatieve en therapeutische yoga, beide vormen van hatha yoga. Waarin we door meditatie, lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingsoefeningen (pranayama) kijken naar de blokkades die jij persoonlijk in je lichaam hebt en emotioneel voelt. Door de houdingen en ademhaling werken we aan oplossen en laten doorstromen van (vastzittende) energie.

Heb je interesse en wil jij volledig opgaan in de yoga, kom dan naar de wekelijkse yogales op vrijdagochtend. Heb je meer behoefte aan een individueel traject maak dan een afspraak voor een privé les of kies een strippenkaart.

 

Groepsles

Weekelijks yogales op de vrijdagochtend. Ik heb zin om weer samen met jullie op innerlijke yogareis te gaan. Yoga blijft mij inspireren en wie weet krijgt het je ook te pakken. Kom het eens proberen.

Locatie: Hillegomstraat 12-14, Amsterdam
Data en tijd: vrijdagochtend van 9:30 -11:00u
Kosten: proefles €10,- losse les €15,- strippenkaart 10 lessen voor €125,-*
* Strippenkaart is 6 maanden geldig na aankoop.

 

Privé les of therapeutische yoga

In een privé les of theapeutische yoga kijken we samen waar je grootste aandachtspunt ligt op dit moment. Yoga kunnen we inzetten om onszelf te ondersteunen in periode van depressie, burn-out, angst of andere zaken waar we tegenaan lopen in ons leven. Ook als je de behoefte voelt om meer stil te staan bij jezelf, meer contact wil maken met je lichaam. 

Vanuit je behoefte kiezen we de asanas en de meditaties die passen bij je huidige situatie.  Als je yoga zelf thuis wilt beoefenen, dagelijks of meedere malen per week kun je ervoor kiezen een 4-rittenkaart te nemen. Zo kunnen we samen een set van houdingen/ meditaties uitzoeken die je thuis kunt beoefenen. Eens in de week/ twee/ drie weken kun je terugkomen om samen op de houdingen/meditaties in te gaan en deze eventueel aan te passen. Ik nodig je uit....

Locatie:   
Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Kosten:   
€75,-- voor 90 minuten, 
4-rittenkaart van 90 minuten €260,--

Afspraak: Wil je meedoen op vrijdagochtend of een prive yogales mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24u een reactie.


* Rittenkaart is 6 maanden geldig 

 

Reacties Yoga retraite/ individuele yoga