Pereg

Coaching, Massage en Yoga

Massage

 

De massages  worden  alleen aan  vrouwen  gegeven.

Gedurende de massages wordt een holistische benadering gebruikt, waarbij lichaam en geest als een geheel worden benaderd. Een combinatie van massagestijlen wordt ingezet afhankelijk van wat nodig is. Zo wordt gebruik gemaakt van Ayurveda een oude gezondheidsleer uit India. Deze richt zich op de verbintenis en gezondheid van lichaam en geest. Ayurvedische massages zijn erop gericht om je volledig te laten ontspannen, de energie in je lichaam te stimuleren en lichaam en geest weer in balans te brengen.

Shiatsu voor stimuleren van drukpunten en betere doorstroming en doorbloeding. Klassieke massage en Thai Yoga massage als een diepte behandeling van de spieren noodzakelijk is.

Een samensmelting van stijlen waarin precies wordt afgestemd op wat je fysiek en eventueel emotioneel nodig hebt. Verder laat Nathalie zich intuïtief leiden tijdens de massages en indien gewenst werkt ze aan het vrijmaken van en loslaten van opgeslagen emoties in het lichaam. 

Ontspannende helende lichaamsmassage

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage die geschikt is voor iedereen. De handelingen zijn een combinatie van bewegingen uit de Ayurveda, Shiatsu, Klassieke en Thai yoga massage. Afgestemd op wat je lichaam en geest nodig heeft. 

 

De massage:

 • geeft een diepe onspanning
 • vermindert stress, vermoeidheid en slapeloosheid
 • zorgt voor verlichting van pijn en spanning in de spieren
 • stimuleert de bloedsomloop en doorbloeding van de organen
 • herstelt energie en vitaliteit van lichaam en geest 

 

Massage en coachingssessie

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage waarin we specifiek werken met de emoties die we hebben opgeslagen in ons lichaam. Via het lichaam maken we contact met de gevoelens en beperkingen die jij in je lichaam voelt. Na de massage volgt een coachsessie waarbij we dieper ingaan op datgene wat je tijdens de massage hebt ervaren.

 

De massage:

 • geeft een diepe onspanning
 • brengt meer balans tussen lichaam en geest
 • vermindert stress en vermoedheid
 • kan vastgehouden emoties losmaken
 • meer contact met je lichaam en emoties

 

Hara Massage (Nepalese buikmassage)

De Hara (=buik) is het centrum van de mens. Onze kracht komt voort uit onze buik. De buikmassage is een reinigende en ontspannende massage. Een diepte massage van de gehele buik en de onderliggende organen. De buik wordt volledig ingesmeerd met kruidenolie en door lichte, ritmische en diepe herhalende beweging van de handen gemasseerd. Datgene dat vastzit in je buik of dat wat jij vasthoudt wordt door deze massage in beweging gebracht. Vastzittende emoties en/of afvalstoffen worden door ritmische herhalende massagehandelingen uit het weefsel gemasseerd en afgevoerd door je lichaam.

De massage:

 • heeft een detoxende/reinigende werking
 • geeft een diepe ontspanning
 • verlicht een opgeblazen gevoel
 • vermindert stress en vermoeidheid
 • kan vastgehouden emoties losmaken
 • stimuleert de doorbloeding van de organen
 • herstelt energie en vitaliteit van lichaam en geest

Tarieven

Lichaamsmassage 60/90/120 minuten €70/ €95/ €130*
Massage en Coaching 90/120 minuten €95/€130*
Hara (buik-)massage 60/ 90 minuten €70/ €95*
Cadeaubon 60/90/120 minuten €70 /€95 /€130*

 * Het bedrag van de sessie dient na afloop contant te worden betaald, of voorafgaand aan de sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.

Massagekaart

Koop een massagekaart en krijg korting

Massagekaart

 5 massages van 90 minuten

 

€ 415,-

Massagekaart 4 massages van 120 minuten 450,-

* Massagekaart is 12 maanden geldig na aankoop. Het volledige bedrag van de kaart dient direct contant te worden betaald of voorafgaand aan de eerste sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.


Tijden en Locatie

Hillegomstraat 12-14, Amsterdam

Dinsdag van  10.00 - 18.00
Woensdag    van   10.00 - 20.00
Vrijdag  van  12:00 - 18:00
Zaterdag    van   10.00 - 18.00


Afspraak*

Bel naar 06-14421554 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24uur een reactie.

*Indien verhinderd dienen afspraken tenminste 24u. van te voren geannuleerd te worden. Anders worden de kosten in rekening gebracht.